Dimarts 18

Juny de 2019

La Xarxa

El Primer Diumenge de Festes de Tarragona... CASTELLS!

A les 12h, en directe, en tres idiomes, a les TV locals i per 'streaming' a xala.cat

12/09/2018 15:45h

La Xarxa

Tal com ha succeït les darreres temporades la Diada del Primer Diumenge de Festes de Tarragona podria veure més d'un castell de deu. I se'l podrien plantejar tant la Colla Vella com la Jove de Tarragona o els Castellers de Vilafranca. Els Xiquets de Tarragona, immersos en un procés de canvi intern, intentaran revalidar els castells de nou.

L'emoció de la diada ens l'explicaran Toni Comas i Jordi Còdol amb els comentaris de Quico Domènech i Aina Mallol i el seguiment a plaça d'Anna Vallhonesta i Àlex Alonso.

A la diada del Primer Diumenge de Feses de Tarragona la seguiran les diades de la Misericòrdia a Reus (22 de setembre), Santa Tecla a Tarragona (23 de setembre) i Pilars Caminant a Tarragona (24 de setembre).

Emissió a les televisions, per 'streaming' a xala.cat i en tres idiomes

La diada castellera del Primer Diumenge de Festes de Tarragona és una producció de La Xarxa, TAC12 i TV3. Es pot seguir en directe a les televisions locals i en ‘streaming’ a www.xala.cat. Només cal connectar-se a internet o descarregar-se l'aplicació XALA!, per a dispositius Apple i Android, i per a Chromecast. A més, la diada es podrà seguir a xala.cat en català, castellà i anglès.

Les televisions on la podeu veure són: Canal Reus TV, Canal Terrassa, Canal Terres de l'Ebre, El 9 TV, ETV, Penedès TV, TV El Vendrell, TAC12, Vallès Visió i VOTV.

Per xarxes socials, aquests continguts es podran seguir a Twitter, Facebook i Instagram amb el perfil @CastellsEnXarxa i l'etiqueta #CastellsEnXarxa.

segueix-nos «