Dissabte 24

Agost de 2019

La Xarxa

El primer gran duel de la temporada de rugbi català, a les TV locals

El FC Barcelona i la UE Santboiana es disputen dissabte, a les 12h, la Supercopa Catalana

05/09/2018 16:46h

La Xarxa

Les televisions locals continuen apostant pel rugbi català aquesta temporada. I ho fan amb la transmissió del primer gran derbi entre santboians i culers, que es jugaran la Supercopa Catalana Vueling.

L’idíl·lic camp del Garrotxa RC, envoltat de natura, serà l’escenari de l’enfrontament entre el FC Barcelona i la UE Santboiana, que es disputarà a Olot aquest dissabte a partir de les 12h. La narració anirà a càrrec de Xavi Fernández (Canal Blau), mentre que Francesc Gómez en farà els comentaris. Roger Santaló (Olot TV) explicarà tot el que passi a peu de camp.

El partit marca el final de la pretemporada i és el de més nivell que es pot veure en l'àmbit català. La Xarxa, amb el suport de la Federació Catalana de Rugbi, tornarà a oferir el millor rugbi català aquesta temporada, tant de la Lliga Kopparberg com de la DHC Vueling.

Tornen els programes esportius de les ràdios i teles locals

Els continguts esportius també tornen amb força. Aquest mateix dissabte a les 20h torna a les ràdios locals l''En Joc', conduït per Ignasi Trapero. La versió televisiva de l' 'En Joc' tornarà a les teles locals diumenge 16 de setembre, presentat per Toni Castro, i també es pot veure els dilluns.

segueix-nos «