Dissabte 19

Gener de 2019

La Xarxa

Mèdia

El tradicional tió foradat de Solsona a '1món.cat'

Dissabte, de 16h a 18h a la teva tele local i al canal 159 de Movistar+

04/12/2017 09:00h

Solsona s'omple aquest dissabte dels tradicionals tions foradats. Al mig de la plaça Major hi haurà instal·lat un tió gegant que es podrà alimentar amb joguines i menjar i l''1món.cat' no s'ho vol perdre. Laura Alcalde i Sergi Lladó ajudaran a engreixar amb el màxim d'il·lusió aquest tió i així aconseguir una bosseta de pols màgica per als tions de casa nostra. Si ens vols acompanyar sintonitza la teva televisió local o el canal 159 de Movistar+ i omple de màgia i il·lusió la tarda de dissabte.

Durant el programa coneixerem tots els detalls de la tercera edició de la Fira del tió amb els seus organitzadors i tres generacions d'una família de solsonins ens comentaran les peculiaritats d'aquests troncs foradats i la complexitat de trobar-los. Des de les entitats de Càritas i Creu Roja a Solsona ens explicaran la finalitat solidària d'aquest mercat de Nadal que pretén recollir menjar i joguines per a les famílies en situació vulnerable.

També ens visitarà l'actor i pintor solsoní Aleix Albareda i coneixerem l'aplicació per gestionar els ramats de vaques que han ideat dos solsonins, que han estat guardonats per la iniciativa digital VacApp.

Durant el programa també connectarem en directe amb Osona, a la tradicional Fira de l'Avet d'Espinelves, amb els companys d'EL9TV

Emissió a les TV locals i Movistar+

Aquest programa és una producció de La Xarxa en col·laboració amb Canal Taronja Central. Cada capítol el presenta Laura Alcalde i el o la periodista de la televisió local amfitriona. Pel que fa a l'emissió, es pot veure els dissabtes i els diumenges a la tarda per una trentena de televisions locals i el canal 159 de Movistar+. Per xarxes socials, el podeu seguir a Twitter i Facebook amb el perfil @1mon.cat.

segueix-nos «