Dimarts 26

Març de 2019

La Xarxa

Mèdia

El trompetista Ivó Oller obre una nova nit de jazz a les teles locals i Movistar+

Dissabte a les 23.35h, amb la presentació del seu nou disc

16/05/2018 07:05h

Tenim un pla per al dissabte a la nit que sona molt i molt bé. Bàsicament, perquè la música la posa un dels grans del jazz de casa nostra, el trompetista Ivó Oller. A partir de les 23.35h, a la teva tele local o al canal 159 de Movistar+, aquest intèrpret i compositor mataroní et convida a gaudir del seu darrer disc, ‘Way’, un compendi de les infuències musicals rebudes. Amb 46 anys, Oller lidera la seva pròpia banda de jazz i ha col·laborat amb artistes que van des d’Omara Portuondo fins a La Fura dels Baus, passant per la Barcelona Jazz Orquesta, La Locomotora Negra o Els Amics de les Arts, entre molts d’altres. 

El repertori de 'Way' inclou temes propis i alguna versió, als quals Oller ha volgut imprimir un aire més elèctric. Tot plegat, en un concert que el mataroní ha volgut batejar amb el nom de 'Trompet Attitude', tota una declaració d'intencions. 

Una aposta per apropar el jazz al gran públic

Aquesta actuació s'inclou dins del cicle de concerts 'Jajajazz', una aposta de La Xarxa per ampliar el públic d'un gènere musical encara força minoritari. És per això que amb el suport de les televisions locals estem recorrent els principals festivals de jazz del país per oferir-te'n un tast a partir de l'actuació d'alguns dels seus caps de cartell.

Així, dins d'aquesta programació podràs gaudir en les properes setmanes del concert de Jorge Rossy i Toni Vaquer, entre d'altres. En aquesta segona temporada del cicle s'han emès concerts del saxofonista Gabriel Amargant i el bateria Pau Bombardó

La presència del jazz a La Xarxa es completa amb el programa 'Tot Jazz', que ens acosta la història del gènere vista des de Catalunya. L'espai precedeix els concerts de 'Jajajazz' i s'emet, doncs, també els dissabtes a les 23h. 

Emissió

Una dotzena de canals locals emetran el concert d'Ivó Oller. Són Canal 10 Empordà, Canal Reus TV, Canal Taronja Central, Canal Terrassa, EL9TV, El Punt Avui TV, Mataró Televisió, TAC 12, Televisió de Badalona, TV Costa Brava, Televisió del Ripollès i VOTV. 

segueix-nos «