Dimarts 21

Maig de 2019

La Xarxa

Mèdia

El duet d'Elisabet Raspall i Benet Palet actua per televisió amb un jazz càlid i intimista

El concert s'emetrà aquest dissabte a la nit a les televisions locals i Movistar+

11/06/2018 10:56h

Descalç al sofà, amb l’única companyia d’una copa de vi i un bon concert de jazz. És el pla que et suggerim totes les nits de dissabte amb el cicle televisiu ‘Jajajazz’ i aquesta setmana, tampoc fallarem a la cita. A partir de les 23.35h, sintonitza la teva televisió local o el canal 159 de Movistar+ i relaxa’t amb l’actuació de la pianista Elisabet Raspall i el trompetista Benet Palet. Un duet que presentarà un repertori basat en composicions de Raspall, d’una gran varietat d’estils que, combinats, donen lloc a concert càlid i intimista. 

Tant Elisabet Raspall (Vilanova i la Geltrú, 1966) com Benet Palet (Ullastrell, 1964) comparteixen una trajectòria d’èxit aquí i a fora. Formada a Barcelona, Boston i Nova York, ha estudiat amb Tete Montoliu i ha acompanyat músics com Chris Cheek i Mario Rossy. Per la seva banda, Palet va iniciar-se en el món del jazz al voltant de la Jazz Cava de Terrassa i ha participat en nombrosos festivals internacionals. Ha col·laborat amb grans figures, com Hiroshi Kobayashi i Víctor de Diego.

Una aposta per apropar el jazz al gran públic

Aquesta actuació s'inclou dins del cicle de concerts 'Jajajazz', una aposta de La Xarxa per ampliar el públic d'un gènere musical encara força minoritari. És per això que amb el suport de les televisions locals estem recorrent els principals festivals de jazz del país per oferir-te'n un tast a partir de l'actuació d'alguns dels seus caps de cartell. En aquesta segona temporada del cicle s'han emès concerts del saxofonista Gabriel Amargant, el bateria Pau Bombardó, el compositor Toni Vaquer, el bateria Jorge Rossy i el trompetista Ralph Alessi. 

segueix-nos «