Dimarts 17

Setembre de 2019

LA XARXA

Els alumnes catalans tornen a demostrar les seves habilitats lingüístiques al 'Pica Lletres'

Una nova edició del programa arrenca aquest abril a les televisions i ràdios de proximitat

01/04/2019 10:57h

La Xarxa

Els alumnes de 2n i 3r d'ESO dels instituts catalans hauran de demostrar les seves habilitats lingüístiques en català per arribar a la gran final del 'Pica Lletres'. Un any més el concurs radiofònic i televisiu posarà a prova els estudiants que hauran de lletrejar i superar diferents jocs relacionats amb la llengua catalana.

En l'edició radiofònica, presentada per Sílvia Ferrer de Cugat.cat, hi participen alumnes de 2n d'ESO de 39 centres escolars d'arreu del territori i es començarà a emetre la setmana del 8 d'abril a través de les ràdios locals.

A la versió televisiva, els alumnes que cursen 3r d'ESO s'enfronten en eliminatòries territorials, de les quals surten els aspirants a disputar la final. En total les televisions emetran 16 eliminatòries i la Gran Final Nacional, que tindrà lloc al Teatre de La Passió d'Esparreguera, està prevista a finals de juny, quan acaba el curs escolar.

Cobertura televisiva i radiofònica del 'Pica Lletres'

Les ràdios que participen en el programa són: Ràdio Mollet, Ràdio Arenys, Ràdio Castellar, Ràdio Premià de Mar, La Cala Ràdio, Canal Blau, Canet Ràdio, FeM Girona, Ràdio Montblanc, Canal Terrassa Ràdio, Emun FM, Ràdio Granollers, Ràdio Vic, Altafulla Ràdio, Ràdio l'Escala, Cugat.cat ràdio, Ràdio Tortosa, La Nova Ràdio, Ràdio Ciutat de Badalona, Ràdio Sabadell, Ràdio Vilafranca, Mataró Ràdio, Ràdio El Vendrell, Ràdio Sant Sadurní i Ràdio Barberà.

Pel que fa a les televisions són: Canal Blau, Canal Reus, Televisió de Badalona, Penedès TV, Canal Terres de l’Ebre, VOTV, ETV, TAC 12, Canal Terrassa, Cugat.cat, TV Costa Brava, Olot TV, TV Ripollès, Lleida TV, El 9 TV, Mataró Televisió i TV Girona.

segueix-nos «