Dissabte 19

Octubre de 2019

La Xarxa

Mèdia

Els Campionats de Catalunya Universitaris, en directe amb La Xarxa

El 6 i el 8 de març, el desenllaç de la competició a TV locals, Movistar + (159) i laxarxa.cat

26/02/2018 12:36h

El 6 i 8 de març les televisions locals de Catalunya, amb el suport de La Xarxa, tornaran a fer seguiment en directe de la fase final dels Campionats de Catalunya Universitaris. En aquesta 33a edició del torneig participen 1500 estudiants de les 12 universitats del país, repartits en un centenar d'equips. En aquesta ocasió la competició es disputa a Cornellà de Llobregat i es desenvolupa des del 14 de novembre, quan es van disputar els primers partits dels diferents esports i categories. Ara, en la fase final dels campionats, els enfrontaments entre els equips universitaris es podran veure a les diferents televisions de proximitat, el canal 159 de Movistar+ i en 'streaming' a laxarxa.cat.

6 DE MARÇ: RUGBI 7

El primer bloc de retransmissions tindrà lloc el dimarts 6 de març entre les 12h i les 16h. S'oferiran en directe els partits de semifinals i finals masculina i femenina de rugbi 7, des del Camp Municipal de Rugbi de Cornellà. També s'emetran els partits pel tercer i quart lloc. Els enfrontaments previstos són:

Semifinals femenines
Universitat de Barcelona – Universitat de Vic
Universitat de Girona – Universitat Pompeu Fabra

Semifinals masculines
Universitat Rovira i Virgili - Universitat Autònoma de Barcelona
Universitat de Girona - Universitat de Barcelona

8 DE MARÇ: FINALS DE BÀSQUET I VOLEIBOL

El dijous 8 de març es disputaran les finals de bàsquet i voleibol masculí i femení i La Xarxa farà un desplegament que permetrà l'emissió de diferents finals simultàniament, entre les 10h i les 14h. Els partits es jugaran al Parc Esportiu del Llobregat.

Final bàsquet femení
Universitat de Girona – Universitat de Lleida

Final bàsquet masculí
Universitat Ramon Llull - Universitat de Girona F

Final voleibol femení
Universitat de Barcelona - Universitat Autònoma de Barcelona

Final voleibol masculí
Universitat de Barcelona - Universitat Politècnica de Catalunya

Els Campionats de Catalunya Universitaris també seran protagonistes del programa de ràdio 'Esports en xarxa' del dijous 8 de març, que es farà en directe de 13h a 14h des del Parc Esportiu del Llobregat i que es podrà seguir a les ràdios locals i laxarxa.cat. 

segueix-nos «