Diumenge 20

Maig de 2018

La Xarxa

Mèdia

Els caps de setmana torna ‘1món.cat’ carregat de novetats!

El magazín televisiu arrenca la quarta temporada estrenant imatge i presentadora

12/09/2017 12:34h

Aquesta setmana tot es posa en ordre. Torna l’escola i la feina, i amb totes dues la rutina. Semblaria un setembre avorrit si no fos perquè també torna1món.cat, el magazín televisiu prescrit com a antídot a la monotonia. A partir d’aquest dissabte busca’ns les tardes del cap de setmana a la teva tele local o al canal 159 de Movistar+ i t’obrirem les portes al millor dels mons. De 16h a 18h, assistirem a les principals cites festives i culturals del país amb entusiasme i bon humor, i ho farem amb novetats que val la pena destacar en aquesta quarta temporada.

D’una banda, estrenem nova imatge, que aporta un plus d'alegria i calidesa. De l’altra, incorporem nova presentadora: Laura Alcalde, provinent d’EMUN FM, amb seu al municipi lleidatà de Torrefarrera. Durant dos anys, aquesta jove periodista ha conduït el magazín radiofònic ‘La tarda’, en antena a les ràdios locals, i aquest estiu ha copresentat el magazín televisiu ‘País km 0’, que s’ha pogut veure a les televisions de proximitat i Movistar+.

El que no canvia és la vocació del programa de fer-se de bracet de les televisions locals. Per això, s’emet íntegrament en directe des de punts diferents de la geografia catalana, en un treball conjunt amb els canals amfitrions. El resultat, un producte àgil i divertit en què donarem a conèixer històries poc conegudes del paratge que visitem, així com les aficions curioses dels seus vilatans. Entrevistarem gent a qui li agrada mostrar les bondats del seu poble a través de les xarxes socials i cuinarem plats típics de cada zona.

Noves seccions

A ‘1món.cat’ ens farem ressò a partir d’ara dels joves talents de casa nostra. Per això, conversarem amb alumnes de Batxillerat i dels cicles formatius, que ens explicaran els seus treballs de recerca. A la nova secció ‘Com quedem?’, els nostres reporters en ruta Oriol Carreras (Canal Terrassa) i Eric Calderer (TV Berguedà) ens serviran històries humanes dels racons que trepitgin, narrades pels mateixos veïns. I a ‘Foodies’, experts en cuina ens ensenyaran trucs i consells per a una alimentació saludable.

Si vols veure com arrenquem el curs, no et perdis dissabte el primer programa de la temporada des de Girona, amb motiu de les Festes del Setges napoleònics.

segueix-nos «

 

els continguts de la teva TV local «