Dilluns 26

Agost de 2019

RÀDIO TORDERA

Els matins són més divertits gràcies al programa 'Bon Dia Menuts' de Ràdio Tordera

Cada setmana podeu escoltar el programa a la vostra ràdio local

06/03/2019 10:43h

La Xarxa

Els més petits de la casa tenen el seu programa radiofònic des que es lleven fins que van a l'escola. Cada matí de dilluns a divendres, Ràdio Tordera posa en antena el programa 'Bon Dia Menuts', un espai en què els més petits poden dir la seva. El programa fa 15 anys que és al peu del canó i des del 2017 el condueix Héctor Joan.

L'espai compta amb diversos col·laboradors, des del malvat Mudafac, un personatge que està obsessionat a destruir el programa fins al doctor Propofel, un científic excèntric capaç d'inventar qualsevol cosa. Dolors Pignateli és l'encarregada de portar la calma i la serenitat al presentador per tal de poder resoldre les esbojarrades aventures que desencadenen els altres personatges. Eliana Romea presenta cada divendres un conte i suggereix les activitats culturals del cap de setmana.

'Bon Dia Menuts' també dona l'opció als petits de la casa a participar en el programa. Amb trucades i a través de les xarxes socials, poden ajudar amb la seva imaginació a resoldre les aventures i desventures que passen al programa.

On i quan es pot escoltar 'Bon Dia Menuts'

El programa radiofònic és una producció de Ràdio Tordera i compta amb la col·laboració de La Xarxa de Comunicació Local. Per saber quines ràdios locals l'emeten heu de clicar aquí

 

segueix-nos «