Dijous 24

Octubre de 2019

La Xarxa

Els més petits de la casa tenen nova programació infantil a les televisions locals

A partir d'aquest dissabte s'emetrà els caps de setmana a les 10h i a les 18h i entre setmana a les 9h i a les 18h

18/12/2018 12:00h

La Xarxa

L'entreteniment dels menuts de la casa està assegurat amb la nova programació infantil que ofereixen a partir d'aquest dissabte les televisions locals. En total seran quatre sèries de dibuixos que complimentaran l'oferta televisiva amb un contingut de qualitat i per al públic més petit de la casa.

Les peripècies de la convivència entre sis petits monstres és el fil conductor de 'Glumpers'. Una sèrie de dibuixos animats en què es podrà veure les controvèrsies que té viure amb caràcters i personalitats diferents. Dirigida per Enrique Uviedo i Pere Clos, Glumpers va dirigida als nens de més de 5 anys. 

L'ogre flautista més simpàtic arriba a la televisió. 'Bomm Reds' és una sèrie de dibuixos que té com a objectiu captar l'atenció dels nens d'1 i 2 anys. Boom és un ogre que sap tocar la flauta i sempre busca la companyia dels Reds, unes petites criatures que viuen en un arbre. 

L'aventura arriba gràcies a la sèrie 'Els misteris d'Alfred Hedgedog'. Un nen de 10 anys, l'Alfred, no vol perdre l'oportunitat de resoldre els misteris més inusuals que poden aparèixer a Gnarty Woods. Els dibuixos volen fer volar la imaginació dels nens d'entre 6 i 12 anys. 

'Country Mouse and City Mouse' narra la història de dos ratolins, l'Emily i l'Alexander, que s'embarquen en un emocionant viatge per tot el món. Els dos animals tindran l'oportunitat de conèixer en aquesta aventura alguns dels artistes, compositors i personalitats més importants del segle XX. La sèrie va dirigida a tota la família.

 

segueix-nos «