Dimarts 21

Maig de 2019

VOTV

Els millors atletes del món es posen a prova a la 33a Mitja Marató de Granollers

Podreu seguir-la en directe aquest diumenge a les 10h per les televisions locals i en ‘streaming’ a XALA!

15/02/2019 17:34h

La Xarxa

Wilson Kipsang, Haile Gebrselassie, Stephen Kiprotich o Carles Castillejo són alguns dels atletes de fama mundial que han disputat la Mitja Marató de Granollers. Aquest diumenge, aquesta elit d’esportistes del mig fons intentarà batre el rècord de la prova, que va registrar Samuel Wanjiru l’any 2008 amb una marca de 59:26. Va ser el primer cop que es va baixar de l’hora en una Mitja i continua sent la segona millor marca aconseguida en tota la història a territori espanyol.

La fita: polvoritzar el rècord de Wanjiru

L’edició de 2019 de la cursa té el gran objectiu de rebaixar el temps aconseguit fa 11 anys per Wanjiru. El gran candidat a aconseguir-ho serà Abraham Kiptum, l’actual rècord del món d’aquesta distància amb un temps de 58:18. Alexander Mutiso va guanyar l’edició de l’any passat amb un temps de 01:01:22.

El recorregut, de 21.097 metres, tindrà sortida i arribada a Granollers, passant per les Franqueses i enguany tornarà als carrers del centre de la Garriga.  

Una cursa amb esperit popular

Prop de 10.000 corredors populars, la majoria de la comarca, participaran en aquesta cursa, que comptarà amb la col·laboració d'un miler de voluntaris. Per a aquells que no s'atreveixin amb els 21 quilòmetres, tindran l'opció de córrer el Quart (5 km) o els 10 km. Els més petits també podran disputar la Mini el mateix dissabte a la tarda. Aquestes distàncies la converteixen en una cursa molt popular, cosa que també es tradueix en la gran quantitat de persones que animen al carrer.  

Per on la podreu seguir?

La retransmissió de la Mitja Marató de Granollers és una producció de VOTV que podreu seguir per les televisions locals adherides a La Xarxa de Comunicació Local. Consulteu-ne aquí la llista completa.

segueix-nos «