Dilluns 22

Juliol de 2019

La Xarxa

Els millors concerts per endolcir les festes, a la teva televisió local

El Cor VEUS, la Coral Retorn Planenc i l’Orquestra de Mataró amenitzaran la nit de Nadal i les tardes de Sant Esteve i Reis

11/12/2018 18:36h

La Xarxa

Els nens i nenes seran els protagonistes del concert de la nit de Nadal. La il·lusió infantil eclipsarà el repertori de VEUS, el Cor Infantil Amics de la Unió de Granollers i un dels millors cors infantils del món, que interpretarà peces clàssiques i d’altres més actuals des de l’Auditori de Barcelona. El recital es podrà seguir dilluns 24 de desembre a les 22h per les següents televisions locals. Cliqueu aquí per veure la llista completa.

El clàssic de les Planes d’Hostoles

La tarda del dia de Sant Esteve podreu seguir la 40a edició del Concert de Nadal de les Planes d’Hostoles, a càrrec de la Coral Retorn Planenc i altres formacions convidades. Centenars de persones ompliran l’església del poble per seguir aquest espectacle vocal, amb les millors veus de la Garrotxa. El podreu veure dimecres 26 de desembre a les 17.30h, a les següents televisions. Cliqueu aquí.

Els grans compositors del segle XX, a la Roca del Vallès

L’Orquestra de Mataró arriba a la Roca del Vallès per interpretar peces dels millors compositors del segle XX. Músics consolidats, amateurs i estudiants és el perfil dels components d’aquesta orquestra amateur de caire clàssic. Vibreu amb la bona música diumenge 6 de gener a les 20.30h per les següents televisions locals. Cliqueu aquí.

segueix-nos «