Dissabte 19

Gener de 2019

La Xarxa

Mèdia

Els millors moments de l''1món.cat'

Dissabte i diumenge, de 16h a 18h a la teva tele local i al canal 159 de Movistar+

20/12/2017 13:40h

Aquest cap de setmana reviu els millors moments d'aquesta temporada del programa '1món.cat'. Podràs tornar a sentir l'emoció del pilot de bicicleta de trial Marc Prat saltant la bola del món que passegem arreu del territori on anem a fer el programa, en aquest cas a la Fira de la Ratafia de Besalú. L'entrevista a Dyango des de la Fira de Nadal de Caldes de Montbui o l'actuació musical de Cordes del Sud des de Granollers són alguns dels fragments que podreu recuperar aquest dissabte.

I si et vas perdre l'actuació musical de la formació lleidatana Renaldo & Clara, la demostració de ball que va fer la companyia calderina Step by Step a Caldes de Montbui o la interpretació de Miquel Abras a Torroella de Montgrí, no et pots perdre el programa de diumenge. Hi trobaràs també com han quedat l'Eric Calderer i l'Oriol Carreras amb els veïns dels pobles que visitem cada cap de setmana i sabràs com va sortir Laura Alcalde de l''escape room' que es va muntar especialment per a '1món.cat' a les Mines de Cercs.

Emissió a les TV locals i Movistar+

Aquest programa és una producció de La Xarxa en col·laboració amb les diferents televisions locals. Cada capítol el presenta Laura Alcalde i el o la periodista de la televisió local amfitriona. Pel que fa a l'emissió, es pot veure els dissabtes i els diumenges a la tarda per una trentena de televisions locals i el canal 159 de Movistar+. Per xarxes socials, el podeu seguir a Twitter i Facebook amb el perfil @1mon.cat.

segueix-nos «