Dijous 17

Octubre de 2019

Els Premis RAC atorguen una menció de qualitat al programa 'Colors primaris' de Ràdio Silenci

'El Fanalet' de Montcada Ràdio, guardonat com a millor programa de ràdio local

27/05/2014 20:08h

Els Premis Ràdio Associació (RAC) han atorgat una menció de qualitat al programa ‘Colors primaris’, coproduït per Ràdio Silenci, l’emissora municipal de la Garriga (Vallès Oriental) i La Xarxa. L’espai, actualment en antena a ràdios locals d’arreu de Catalunya, aporta eines per a l’equilibri personal i ha estat distingit per la seva “bona realització”. El premi al millor programa de ràdio local se l’ha endut ‘El Fanalet’, un programa informatiu de Montcada Ràdio. La segona menció de qualitat ha recaigut en l’espai de denúncia ciutadana ‘L’Observador’ de Ràdio Sant Joan, l’emissora municipal de Sant Joan Les Fonts (Ripollès).

Reconeixement al meteoròleg Francesc Muri
En l’apartat de ràdio nacional, el premi al millor professional ha estat per al meteoròleg de Catalunya Ràdio i TV3 Francesc Mauri. El guardó al millor programa ha anat a parar a l’especial sobre la Diada Nacional de Catalunya que va fer Catalunya Ràdio el passat Onze de Setembre. El jurat també ha guardonat amb el premi Innovació la programació que RAC 1 va emetre amb motiu del Dia de la Ràdio. 

Pel que fa al guardó audiovisual “1924”, ha estat concedit al programa ‘El foraster’ de TV3. 

Finalment, el jurat ha atorgat mencions d'honor al periodista esportiu Joan Manuel Surroca; el divulgador sardanista Josep Puigventós; el periodista musical Jordi Tardà, el programa 'Fes ta Festa' i l'Assamblea Nacional Catalana "per haver consolidat el paper essencial de la ràdio durant la mobilització de la Via Catalana". 

Els premis es lliuraran aquest dijous a les 19.30 h en una gala a l'Auditori ONCE de Barcelona.

segueix-nos «