Dijous 24

Octubre de 2019

La Xarxa

Especial 'Connecti.cat' per Nadal

El programa s'emetrà des del plató d'El 9TV els dies 27 i 28 de desembre i el 2 i 3 de gener

21/12/2018 08:58h

La Xarxa

L'esperit nadalenc serà el centre d'atenció al 'Connecti.cat'. Aquest Nadal, el programa parlarà de les tradicions d'aquestes festes. El perquè dels caganers, de la gastronomia nadalenca, l'origen dels pessebres vivents i 'Els Pastorets'. I el dia 31, podreu reviure els moments més emocionants de la temporada. El programa emetrà una hora amb les vivències més divertides i amb les connexions territorials més rellevants. 

En aquest període nadalenc, el 'Connecti.cat' s'emetrà en directe des del plató d'El 9TV. A partir del 27 de desembre l'encarregada de conduir el programa serà Maria Costa, periodista de la televisió local d'Osona.

El programa fa un recorregut pel territori, explicant les anècdotes i les particularitats de cada municipi. Gràcies al reporters i reporteres d'una trentena de televisions locals, els espectadors descobreixen les diferents realitats que té Catalunya. 

On podeu veure el programa?

Produït per La Xarxa de Comunicació Local, amb el suport de les TV locals, 'Connecti.cat' es pot veure per una trentena de televisions locals: Balaguer TV, Banyoles TV, Canal 10 Empordà, Canal 21 Ebre, Canal Blau, Canal Reus TV, Canal Taronja Anoia, Canal Taronja Central, Canal Terrassa, Canal Terres de l'Ebre, Cugat.cat, El 9 TV, Empordà TV, ETV, Lleida TV, Mataró Televisió, Mollerussa TV, Nord TV, Olot Televisió, Penedès TV, Pirineus TV, TV Cardedeu, TAC 12, Tàrrega Televisió, Televisió de Badalona, Televisió de Girona, Televisió del Berguedà, TV Costa Brava, Televisió del Ripollès, Vallès Visió i VOTV. També es pot seguir per 'streaming' a laxarxa.cat i des dels perfils del programa a Twitter i Facebook.

segueix-nos «