Dimarts 19

Juny de 2018

La Xarxa

Mèdia

'Esports en xarxa' viu l'inici dels Jocs Special Olympics en directe des de Reus

Segueix-lo aquest dijous, de 13h a 14h, a la teva ràdio local

22/11/2016 12:01h

'Esports en xarxa', en antena a les emissores locals, viurà en directe dijous l'inici dels Jocs Special Olympics amb un especial des de Reus, amb el suport de LANOVA Ràdio. De 13h a 14h el programa recollirà la veu d’esportistes catalans participants, així com dels clubs als quals estan vinculats i de l'organització, a càrrec d'Special Olympics Espanya i l'Ajuntament de Reus. Pel programa, conduït per Joan Barberà, passaran, entre d'altres, el president de la Fundació Special Olympics, Miguel Sagarra; el director general d'Special Olympics, Enric Blesa; l'alcalde de Reus, Carles Pellicer i el regidor d'Esports, Jordi Cervera.

La Xarxa i Canal Reus TV, mitjans oficials

D'aquesta manera 'Esports en xarxa' se suma a l'àmplia cobertura que Canal Reus TV i La Xarxa faran, en tant que mitjans oficials, d'aquesta cita esportiva, la més important de l'any a Europa per a persones amb discapacitat intel·lectual. Així, de dijous fins diumenge podràs seguir puntualment els Jocs Special Olympics de Reus a la teva televisió local i al 159 de Movistar+

Durant els quatre dies de la competició s'oferirà un programa diari de 25 minuts que resumirà l’actualitat esportiva amb el testimoni dels participants en les sis modalitats previstes: natació, bàsquet, gimnàstica rítmica, proves motrius, tennis i pàdel. En total, hi participaran 800 esportistes de 18 països. 

A més, a través de connexions i reportatges ens aproparem a l’entorn social dels esportistes (entrenadors, familiars i voluntaris) i coneixerem experiències d’esport inclusiu d’arreu de Catalunya, recollides per les televisions locals. D’altra banda, moments emblemàtics com l’arribada de la torxa, la inauguració i la cloenda també tindran cabuda en aquest informatiu especial, que es farà des del centre neuràlgic dels jocs, la fan zone del Pavelló Olímpic, amb el periodista Adrià Morte al capdavant. 

Recorda: la cita serà de dijous a diumenge, cada dia a les 19.30h (llevat del dissabte, a les 20.30h) a la teva televisió local i el 159 de Movistar+. 


segueix-nos «

 

els continguts de la teva TV local «