Dimarts 26

Març de 2019

La Xarxa

Mèdia

Estiu d’havaneres a les televisions locals

Aquest dissabte, en directe, a les 22.30h, primera cantada des de Platja d’Aro

11/07/2018 14:59h

La Xarxa

El so d’havanera arriba a les televisions locals aquest estiu. Platja d’Aro, Sant Antoni de Calonge, l’Estartit (Torroella de Montgrí) i l’Escala acullen aquest cant mariner. Havaneres, boleros i cançons de taverna seran els protagonistes sota la llum de la lluna i la brisa del mar.

XXXVI cantada d’havaneres i cançó de taverna de Platja d’Aro

Des de Cavall Bernat, a la platja gran de Platja d’Aro, aquest dissabte, a partir de les 22.30h, gaudirem de les actuacions d’Havàname, Els cremats i Port Bo i de cançons com 'Mariner de terra endins', 'Habaneras de la Habana', 'Busca'm a l'Empordà', 'Plora guitarra', 'A cau d'orella' o 'Si fóssim gavines'... entre d'altres.

En directe a les televisions locals

El concert, produït per La Xarxa de Comunicació Local i TV Costa Brava, es podrà veure en directe a Canal 10 Empordà, Canal Taronja Central, Canal Terrassa, Canal Terres de l'Ebre, El 9 TV, El Punt AVUI TV, ETV, Lleida TV, Olot TV, Televisió Badalona, TV Costa Brava i TV Ripollès, i per ‘streaming’ a laxarxa.cat.

Sant Antoni de Calonge, l’Estartit i l’Escala acullen les properes retransmissions

Des de l'Espigó de l'Amistat de Sant Antoni de Calonge escoltarem, dissabte 21 de juliol, a les 22h, les cançons de Neus Mar, Arjau i Peix Fregit en la IV Cantada d'havaneres i boleros de Sant Antoni.

Dissabte 28, el cant mariner es desplaça al passeig del Molinet de l'Estartit (Torroella de Montgrí), per sentir, a partir de les 22h, les melodies marineres de Mar Endins i Port Bo, en la 41a Cantada d'havaneres de l'Estartit.

L'Escala tanca aquest cicle de concerts dijous 2 d'agost, a les 22h, des de la Riba. Els Pescadors de l'Escala, Son de l'Havana i Peix Fregit delectaran públic i espectadors amb la 41a Cantada d'Havaneres de l'Escala.

segueix-nos «