Dissabte 19

Octubre de 2019

La Xarxa

‘Famílies i escola’, el programa que fa l'educació més fàcil, torna als mitjans locals

Amb el testimoni i els consells de famílies, joves i experts

22/01/2018 09:20h

La Xarxa

El joc com a eina educativa. Ensenyar d'acord amb els nous temps. Conèixer el paper dels avis en l'educació. Debatre sobre la sexualitat o l'orientació sexual. Parlar de la nutrició o de l'educació inclusiva. Aquests són alguns dels temes que es tractaran a la novena temporada de 'Famílies i escola'.

El programa comptarà amb la participació i experiència d'experts com Jaume Ulldemolins, membre de l'Associació de Menors Transsexuals de Catalunya Chrysallis; Boris Mir, impulsor d’Escola Nova 21; Milos Salgueda, psicoterapeuta; Sandra Gussinyer, psicoterapeuta i creadora del programa 'Nens en moviment', Gemma Salvador, dietista; Víctor Baroja, mestre i impulsor de la Federació Catalana de Joc Tradicional, o Amaia Hervas, psiquiatra infantil experta en Trastorns de l'Espectre Autista, entre d'altres.

Reflexions a partir d'experiències viscudes

A partir del 25 de gener, 'Famílies i escola' ens convida a dialogar i a debatre a l'entorn de temes i vivències explicades pels seus protagonistes: pares, mares, joves i experts.

Famílies i escola’ és una producció fruit de la col·laboració entre l’Àrea de Cultura, Educació i Esports de la Diputció de Barcelona, la Federació d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes (FAPAES) i La Xarxa de Comunicació Local, realitzada per Canal Terrassa.

On es pot veure?

'Famílies i escola’ consta de 13 capítols de 30 minuts. Enguany es podrà seguir cada setmana a ràdios i televisions locals i a través del canal 159 de Movistar+. També es podran veure els capítols al blog (laxarxa.com/familiesiescola) i al canal de Youtube del programa. Tota l’activitat del programa, a més, quedarà recollida al perfil de Twitter @educadiba.

El programa es pot seguir a una trentena de mitjans locals, que l’emeten en l’horari que convenen. Pel que fa a les televisions, són Canal 10 Empordà, Canal Taronja Central, Canal Terrassa, Canal Terres de l’Ebre, El 9 TV, Empordà TV, La Palma TV, Mataró Televisió, Molins TV, Olot TV, Penedès TV, TV El Vendrell, TV Cardedeu, TAC12, Televisió Badalona, Televisió del Berguedà, TV Costa Brava, TV Vandellòs, Televisió del Ripollès, Vallès Visió i VOTV.

La versió radiofònica es pot escoltar a BAS Ràdio, Ràdio Municipal de Terrassa, EMUN FM i, Ràdio Corbera.

segueix-nos «