Diumenge 24

Març de 2019

García Melero i Cuní, tàndem del nou matinal de TV3

06/04/2004 11:24h

La periodista Helena García Melero copresentarà, juntament amb el director de l'espai, Josep Cuní, el nou programa que ocuparà la franja matinal a TV3. L'espai, que s'estrenarà la propera diada de Sant Jordi, serà un magazín de cinc hores de durada, i inclourà també continguts informatius i de debat. El lloc de García Melero, que fins ara presentava les edicions migdia i vespre del Telenotícies Cap de Setmana, serà ocupat des del dia 24 per Núria Bacardit, segons confirma Televisió de Catalunya (TVC) en aquesta informació.

Helena García Melero és una professional de llarga trajectòria en els serveis informatius de TVC, on va debutar com a presentadora el 1992. Llicenciada en Filosofia i Periodisme, ha compaginat la seva activitat televisiva amb l'espai Taula Reservada, de Ràdio Barcelona, i amb docència a la Universitat Ramon Llull.

Les noves incorporacions les va notificar dilluns al Consell d'Administració de la cadena el nou director d'Informatius i subdirector de TVC, Jaume Masdéu. A més d'Helena García Melero, també treballaran al programa de Cuní Manel Sarrau i Meritxell Recoder, que s'en faran càrrec de la subdirecció, i Mònica López, que n'assumirà la informació meteorològica.

segueix-nos «