Dimecres 21

Agost de 2019

La Xarxa

Gaudeix de ‘MEM’, l’espectacle que inaugura la capitalitat de la cultura catalana de Cervera

Les televisions locals oferiran l’acte aquest dissabte a les 19h, en directe des del Teatre de la Passió

16/01/2019 18:34h

La Xarxa

Cervera recull el testimoni de Manresa i s’estrena aquest dissabte com a capital de la cultura catalana amb un espectacle inaugural des del Teatre de la Passió anomenat ‘MEM’. Sota la direcció artística de Pep Oriol, aquest muntatge de producció pròpia transita des de la postguerra fins a una societat actual eclipsada per la cultura anglosaxona, on també té lloc la peculiaritat de la cultura cerverina. Combinarà teatre, dansa, música i arts visuals.

L’obra vol representar l’esperit amb què Cervera encara aquest any com a capital de la cultura catalana, reivindicant la universalitat de l’art des del territori. L’acte estarà presidit per nombroses personalitats, entre les quals el president de la Generalitat, Quim Torra.

La retransmissió, presentada pels periodistes de Lleida TV Òscar Fernández i Mariví Chacón, inclourà els parlaments oficials i entrevistes amb alguns dels protagonistes. La podreu seguir per les televisions locals. Consulta-les aquí.

Un any ple d’accions culturals

Cervera ha programat al llarg de l’any més de 200 activitats de diferents disciplines, en més de 25 escenaris i amb la participació de 260 artistes i creadors, per reivindicar el seu patrimoni cultural.

segueix-nos «