Dimecres 16

Octubre de 2019

La Xarxa

GEiEG i Cerdanyola CH necessiten guanyar per classificar-se per al grup dels vuit millors

El partit decisiu del grup B de Nacional Catalana d’hoquei patins s’emetrà en directe diumenge a les 16h per les TV locals i XALA!

13/12/2018 13:02h

La Xarxa

Màxima expectació per conèixer la resolució del grup B de Nacional Catalana, que encara l’última jornada de la primera fase amb un partit que promet emoció: GEiEG-Cerdanyola CH. Els gironins necessiten guanyar per assegurar la classificació per al grup dels vuit millors mentre que els vallesans podrien quedar-ne fora si perden. Tots dos equips van perdre en l’última jornada: GEiEG va caure a la pista d’HC Sant Just (5-4) i Cerdanyola CH a casa davant del Caldes Recam Làser (4-5).

On i quan el podeu veure

El partit es disputarà aquest diumenge a les 16h al Pavelló Lluís Bachs de Girona i comptarà amb la narració de Jordi Martí Tort (Canal Blau) i els detalls a peu de pista de Sebas Bahí (TV Girona). El podreu seguir en directe en ‘streaming’ a la plataforma XALA! i a les TV locals. Consulteu-les clicant aquí.

Tot per decidir al grup B

Encara hi ha sis places per definir en el grup dels vuit millors: cinc en categoria masculina i una en femenina. El grup B és el més obert perquè cap equip s’ha classificat encara matemàticament. Per mantenir la igualtat de condicions, aquesta última jornada de la primera fase es disputarà en horari unificat. A banda de Cerdanyola CH (1r 23 punts) i GEiEG (4t 21 punts), HC Sant Just es classificarà si empata a la pista del SHUM (8è 8 punts), però també si el Manlleu (5è 20 punts) no guanya a la pista del CH Vila-seca (7è 11 punts). El Caldes Recam Làser (3r 22 punts) rebrà el Capellades HC (6è 18 punts), que encara té opcions d’acabar entre els quatre primers si guanya i perden el GEiEG i el Manlleu.

En canvi, el grup A ja s’han classificat HC Sentmenat, HC Piera i CPH Olot i només queda una plaça per definir. Se la disputaran CE Noia Freixenet (4t 21 punts) i CH Juneda-Lleida (5è 18 punts).

segueix-nos «