Dijous 17

Octubre de 2019

La Xarxa

Mèdia

Girona acull avui la caravana de 'País km 0'

El programa coincideix amb les jornades 'Catalunya, llibertat i dignitat'

11/07/2014 08:59h

Girona mostra aquest divendres els seus racons més desconeguts en un nou capítol de 'País km 0', el magazín d'estiu en antena a una quarantena de mitjans locals. L'equip del programa es desplaça fins a la capital de la demarcació coincidint amb la celebració aquest cap de setmana de les jornades 'Catalunya, llibertat i dignitat'.

La presentadora de l'espai, Marina Romero, conversarà amb el director adjunt d'El Punt Avui i membre de la comissió organitzadora de les jornades, Xevi Sala. L'esdeveniment, que tindrà lloc al Parc de la Devesa, aplega conferències, exposicions, trobades amb escriptors i altres activitats de caràcter lúdic al voltant del procés sobiranista. L'escriptora i candidata d'ERC a l'alcaldia de la ciutat, Maria Mercè Roca, serà una altra de les convidades al programa.

Darrere les petites històries

Més enllà de la cita sobiranista, 'País km 0' aprofitarà l'estada a Girona per descobrir algunes de les anècdotes més curioses dels seus habitants. Així, els veïns de les cases de l'Onyar explicaran què suposa viure en els edificis que han esdevingut símbol i imatge del municipi, i que cada dia reben milers de visitants. I els responsables del Museu del Cinema mostraran el primer projector que es va fer servir per recrear espectres i fantasmes, entre moltes altres històries.

'País km 0' es pot seguir cada dia en directe de 18h a 20h a través d'una quarantena de televisions i ràdios locals.

segueix-nos «