Dijous 17

Octubre de 2019

La Xarxa

Mèdia

Gósol acull l'equip de 'País km 0'

En directe, de 18h a 20h a una quarantena de televisions i ràdios locals

20/07/2014 08:00h

La imponent presència del Pedraforca i l'empremta de Picasso, dos dels atractius de Gósol, seran avui el fil conductor de 'País km 0', el magazín que cada tarda emeten més de 40 mitjans locals. L'espai, que també inclourà una conversa amb mossèn Ballarín, el completaran les moltes anècdotes que els veïns de la localitat han volgut compartir amb l'equip del programa.

Habitants il·lustres

De la petjada deixada en el passat per Pablo Picasso, de qui es diu fins i tot que va tenir una amant gosolana, en parlarà la professora d'estètica i teoria de les arts Jessica Jaques Pi. Experta en l'obra del genial pintor, ha escrit diversos llibres sobre l'estada de l'artista a Gósol.

La presentadora Marina Romero i el periodista de Televisió del Berguedà Fermí Riu conversaran també amb l'alcalde de la localitat, Lluís Campmajó. L'espai, a més, inclourà una entrevista amb mossèn Josep Maria Ballarín, autor de nombrosos llibres i molt popular entre el centenar de veïns del poble.

Natura i tradicions 

El programa abordarà l'impacte que l'atractiu del Pedraforca suposa per als habitants del municipi. Ho explicarà Guillerm Quer, conservador de les rutes d'un dels cims més trepitjats de Catalunya.

El camí dels Bons Homes serà un altre dels arguments del magazín, amb la gerent del consorci encarregat de promocionar el llegat dels càtars, Karina Behar.

En antena tot l'estiu

'País km 0' estarà en antena fins al 7 de setembre. El programa es pot seguir cada tarda de 18h a 20h per més de 40 televisions i ràdios locals.

segueix-nos «