Dilluns 23

Setembre de 2019

La Xarxa

HC Piera i HC Sant Just volen debutar amb victòria a la segona fase de la competició

El partit del grup 1 de Nacional Catalana d’hoquei patins s’emetrà en directe diumenge a les 16h per les TV locals i XALA!

10/01/2019 16:49h

La Xarxa

L’HC Piera debuta a casa en la segona fase de la competició, després d'accedir-hi de manera plàcida com a segon del grup A. En canvi, l’HC Sant Just va classificar-se 'in extremis' com a quart del grup B empatant a la pista del SHUM Frit Ravich (6-6), en un partit èpic que anava perdent de cinc gols (6-1).

La classificació de sortida de la segona fase d’aquest grup 1 de lluita per l’ascens està encapçalada per Caldes Recam Làser (12 punts), seguit d’HC Piera (11 punts), HC Sentmenat (9 punts) i GEiEG (8 punts). Per darrere, hi ha un triple empat entre CPH Olot, CE Noia Freixenet i HC Sant Just (7 punts) i tanca el Cerdanyola CH (6 punts).

On i quan el podeu veure

El partit es disputarà aquest diumenge a les 16h al Pavelló Poliesportiu El Prat i comptarà amb la narració de Jordi Martí Tort (Canal Blau) i els detalls a peu de pista de Guillem Plans. El podreu seguir en directe en ‘streaming’ a la plataforma XALA! i a les TV locals. Consulteu-les clicant aquí.

També a XALA!...

A banda del partit entre l’HC Piera i l’HC Sant Just, a través de la plataforma XALA! també podreu seguir en directe aquest diumenge a les 16h aquests dos enfrontaments del grup 1 de Nacional Catalana: HC Sentmenat-GEiEG i CE Noia Freixenet B-Caldes Recam Làser B.

segueix-nos «