Dissabte 19

Octubre de 2019

La Xarxa

HC Sant Just i GEiEG busquen la victòria per classificar-se per a la segona fase

El partit del grup B de Nacional Catalana d’hoquei patins s’emetrà en directe diumenge a les 16h per les TV locals i XALA!

04/12/2018 17:42h

La Xarxa

Cap equip del grup B de la Nacional Catalana d’hoquei patins s’ha classificat per a la segona fase, a dues jornades per al final. Una dada que fa més transcendent el partit que enfrontarà HC Sant Just i GEiEG aquest diumenge, ja que tots dos es troben en les primeres posicions. El del Baix Llobregat van empatar a la pista del líder, el CH Cerdanyola, en l’últim partit (4-4) mentre que els gironins van guanyar a casa el CP Manlleu (5-2).

La classificació continua encapçalada pel CH Cerdanyola (23 punts), seguit per GEiEG (21 punts) i HC Sant Just (20 punts). Els cuers són CH Vila-seca i SHUM Frit Ravich (8 punts).

On i quan el podeu veure

El partit es disputarà aquest diumenge a les 16h al Pavelló de la Bonaigua de Sant Just Desvern i comptarà amb la narració de Jordi Martí Tort (Canal Blau) i els comentaris tècnics de l'entrenador del Recam Làser Caldes B, Pep Mateo . El podreu seguir en directe en ‘streaming’ a la plataforma XALA! i a les TV locals. Consulteu-les clicant aquí.

segueix-nos «