Diumenge 21

Juliol de 2019

La Xarxa

LA XARXA

“Hi ha persones que estimen les mates i persones que encara no saben que les estimen”, Guido Ramellini a ‘The Weekly Mag'

El programa es pot veure dissabte de 16h a 18h a la teva televisió local

11/03/2019 10:06h

La Xarxa

Aquesta setmana descobrirem que les matemàtiques poden ser divertides i molt més útils del que la majoria pensen! Tindrem amb nosaltres Guido Ramellini, vicepresident del Museu de les Matemàtiques de Catalunya, i Martina Klose, investigadora del Barcelona Supercomputing Center, que es dedica a analitzar la meteorologia, i més concretament les tempestes de sorra. I a més, gràcies al nostre col·laborador Joan Cama, de Lleida TV, coneixerem tots els detalls d’aquests dos espais.

Amb l’‘E-Speaker’ d’aquesta setmana anirem una mica més lluny, exactament a l’altra punta del món, a Nova Zelanda! Un kiwi, tal com ells mateixos s’anomenen, ens explicarà tota mena de curiositats d’aquest país de parla anglesa.

Tenint en compte que el programa va de fórmules, al concurs ‘Guess What’ intentarem trobar la fórmula de l’amor amb Sergi Cervera i els nostres experts Màrius Serra i Patricia Escalona. I estigueu atents també al ‘Guess Word’ del Màrius, un nou enigma cada setmana!

També veurem que ha après Marc Broderick a la Facultat de Matemàtiques de la UAB, a Bellaterra, en un ‘Here and There’ amb Matthew Tree, centrat en la importància dels números i perquè els fem servir aquí i allà.

Coincidint amb la celebració, aquests dies, de la 38a edició del Festival de Jazz Terrassa, tindrem amb nosaltres ​Olga Àbalos, responsable de Comunicació i Premsa del festival, i Clara Luna, cantant i fundadora del grup Wom's Collective, que juntament amb Laia Fortià ens interpretaran el tema ‘The moment is now’.

Una finestra a l'anglès en l'audiovisual català

'The Weekly Mag' és una aposta de La Xarxa de Comunicació Local per obrir una finestra a l'aprenentatge de l'anglès en l'audiovisual català amb un producte atractiu i de qualitat que serveixi també com a recurs didàctic per a escoles i centres de formació. Dirigit i presentat per la periodista Marcela Topor, s’emet cada dissabte, de 16h a 18h, a través de les televisions locals i en ‘streaming’ a laxarxa.cat. Consulteu el llistat de televisions clicant aquí. Per xarxes socials, es pot seguir a Twitter (@TheWeeklyMagTV) i Facebook (@theweeklymagtv).

segueix-nos «