Dimecres 21

Agost de 2019

EL 9FM - LA VEU DE SANT JOAN - ONA CODINENCA - RÀDIO CARDEDEU

Hola, ‘Territori 17’! Neix el magazín de ràdio que uneix el Vallès Oriental, el Moianès, Osona i el Ripollès

El programa combina informació amb entreteniment i es podrà escoltar de dilluns a divendres, de 9h a 12h

30/01/2019 14:53h

La Xarxa

El Vallès Oriental, el Moianès, Osona i el Ripollès són quatre comarques unides per dues infraestructures, la C-17 i la línia R3. Tenen realitats pròpies, però també punts de connexió que explorarà a partir de dilluns 4 de febrer el nou magazín de ràdio ‘Territori 17’, que combinarà informació i entreteniment.

L’eix vertebrador

El programa inclourà l’actualitat del territori a través de notícies, entrevistes i tertúlies. També hi haurà seccions dedicades a l’educació, el cinema, l’economia, l'emprenedoria digital, la literatura, els museus, l'arqueologia i la cuina. A més, es repassarà l’agenda d’actes, les fires més destacades del cap de setmana i es farà seguiment de la jornada esportiva.

Les seccions diferencials

Un dels trets diferencials de ‘Territori 17’ serà el de convertir-se en altaveu dels usuaris de la C-17 i la R3 que pateixin incidències, amb missatges de veu i trucades en directe. L’altre espai destacat és la radionovel·la, que s’emetrà un cop per setmana. Tot el que hi passi serà debatut en una tertúlia.

L’equip del programa

Jordi Molet presentarà ‘Territori 17’ des d'El 9 FM, en col·laboració amb Isaac Muntadas de La Veu de Sant Joan, Jordi Gibert d’Ona Codinenca i David Albadell i Núria Lázaro de Ràdio Cardedeu. El programa es podrà seguir en directe de dilluns a divendres, de 9h a 12h, per aquestes emissores adherides a La Xarxa i a través de les xarxes socials

segueix-nos «