Diumenge 24

Març de 2019

Afers exteriors viatja on ningú vol anar de vacances

22/05/2007 11:30h

Països conflictius, marcats per la misèria, la dictadura, les desigualtats socials, la violència o el colonianisme. Així són els indrets que visitarà Miquel Calçada durant la quarta temporada d’Afers exteriors. El programa torna aquest dimarts al vespre a TV3 i la destinació és un dels països més pobres del món: Haití. Marcat per l’ombra de Xavier Sardà, que està fent un programa calcat a l’Afers exteriors a Telecinco, aquest dimarts al vespre torna a TV3 en Miquel Calçada amb l’espai original. I ho fa buscant indrets “on un no hi va de vacances”. TV3 ha informat que aquesta quarta temporada es tractaran històries colpidores i curioses que, com és habitual al programa, “l’espectador coneixerà a través del relat dels mateixos protagonistes”.

Miquel Calçada canvia d’escenari però continuarà fidel a la filosofia del programa: donar a conèixer diferents llocs del món a través de la visió dels catalans que hi viuen. Aquest dilluns, visita Haití, un dels països més pobres del món.

Segons ha recordat TV3, la quarta temporada d’Afers exteriors arriba avalada per l'èxit de les edicions anteriors, en què s'ha aconseguit una audiència mitjana de més de 600.000 espectadors i una quota de pantalla que en alguns capítols ha arribat al 30%.

segueix-nos «