Dimarts 18

Juny de 2019

Prohibit als pares ha fitxat per l'emisora estatal Europa FM

06/08/2006 18:41h

El programa que s’ha fet tant popular entre els adolescents catalans aspira, ara, ha tastar la fama a nivell de tot l’Estat espanyol. I és que a partir del 4 de setembre el polèmic programa Prohibit als pares (P.A.P), que fins ara s’emetia en la franja nocturna a Ràdio Flaixbac, passarà a dir-se Ponte a Prueba i l’emetrà, en castellà, l’emissora estatal Europa FM. Aquests canvis, però, no afectaran ni al seu contingut ni a la desimboltura amb la qual tracten els seus presentadors els temes de parella i sexe que preocupen als adolescents. El nou programa conservarà les sigles P.A.P, sorgides del seu nom Prohibit als pares i amb les quals s’ha popularitzat, però ara es dirà Ponte a prueba. Aquest i que es farà en castellà seran els únics canvis que patirà el programa en el seu salt des de Catalunya cap a la resta de l’Estat.

La resta es mantindrà igual. El seu presentador, en Josep Lobató - que també condueix el concurs de TV3 Prohibit als tímids -, i els seu dos col·laboradors, l’Agnès Tejada, més coneguda com Venus, i l’Oriol Sàbat, també cap de producció del programa, continuaran tractant amb la mateixa desimboltura i naturalitat els temes de sexe i parella que preocupen els adolescents. El jove públic també podrà continuar participant i plantejant els seus dubtes amorosos i sexuals a través del telèfon i del correu electrònic.

Ponte a prueba s’emetrà de dilluns a divendres, de les 23:00 a les 01:00 hores, per Europa FM, que podeu sintonitzar en les freqüències 94.9 a la província de Barcelona, 106.8 a Girona, i 102.7 a Tarragona i Lleida.

segueix-nos «