Dilluns 26

Agost de 2019

Jordi Margarit, premi d'Honor de la Comunicació Local

El guardó es lliurarà el pròxim 8 de juny en el decurs d'un acte en què es donaran a conèixer altres reconeixements en televisió, ràdio, noves tecnologies, butlletins municipals i premsa local i comarcal

21/05/2012 12:46h

El periodista radiofònic Jordi Margarit rebrà el Premi d'Honor de la 31a edició dels Premis de Comunicació Local de la Diputació de Barcelona, que es lliuraran el pròxim 8 de juny al teatre El Progrés de Martorell (Baix Llobregat), en el decurs d'un acte en què es donaran a conèixer els guardons dels apartats de televisió, ràdio, noves tecnologies, butlletins municipals i premsa local i comarcal, ha informat la corporació provincial.

Jordi Margarit i Sanmartí (Rubí, 6 de maig del 1954) és actualment president de la Societat Cooperativa Ràdio Associació de Catalunya, entitat que promou, des de l'any 2000, els premis Ràdio Associació i que, juntament amb el Grupo Godó, participa de la societat Radiocat 21, titular de les cadenes RAC1 i RAC105. Dirigeix i presenta el programa 'La primera pedra' de RAC1.

Una llarga trajectòria professional
Margarit ha estat redactor dels serveis informatius de Catalunya Ràdio i col·laborador de la revista 'El Temps', els diaris 'Avui', 'El Punt', Radio Juventud de Cartagena, Ràdio 4 i Radio Espanya de Barcelona. També ha exercit com a director i presentador dels programes de Catalunya Ràdio 'El pont de les formigues' i 'Sal mediterrània', espai que en la seva primera edició, l'any 1994, va ser distingit amb el Premi de Ràdio en la Nit de Santa Llúcia, organitzada per Òmnium Cultural. Ha presentat i realitzat igualment els programes 'Ja som avui' i 'Ofici i benefici' a la ràdio nacional de Catalunya i ha estat guionista dels espais 'El periodista aficionat' i 'Catalunya des de l'aire' de TV3. Actualment, també col·labora amb el diari digital Rubitv.cat.

En l'àmbit de la gestió, va ser cap de gabinet de direcció i coordinador territorial de Catalunya Ràdio i cap dels serveis informatius de Ràdio Marina-Cadena 13. Abans va ser director de Ràdio Rubí-Emissora Municipal i membre fundador de les Emissores Municipals de Catalunya (EMUC).

segueix-nos «