Diumenge 26

Maig de 2019

Kpow! al Saló del Còmic

02/06/2005 12:09h

Redacció

El programa Kpow! que distribueix la Xarxa de Televisions Locals dins de la franja DO ha estat seleccionat per a ser emès dins de la secció de projeccions de la 23a edició del Saló Internacional del Còmic de Barcelona. Com a novetat d’enguany es posarà a disposició dels visitants una sala de projeccions que funcionarà ininterrompudament durant els 4 dies i en ella es podran veure programes, curtmetratges i pel•lícules, entre d’altres, relacionades amb el món del còmic. El director de Kpow!, Kikol Grau, ha fet una edició especial del programa d’una durada de 60 minuts on recull els millors moments d’alguns dels programes que ja han emès les televisions locals que estan passant la franja DO en aquests moments.
Kpow! es pot veure simultàniament dins la franja XL els dijous a les 19.00h i a la 01:00 de la matianda a Canal Blau (Vilanova i la Geltrú), Canal Terrassa TV, El 9 TV, Gavà TV, Granollers TV, TV Badalona, TV L’Hospitalet, TV Manresa, TV Mataró, Girona TV, Canal Nord Catalunya TV, Lleida TV i a Canal Reus TV. En emissió sindicada es pot veure a diferents hores a: BTV Barcelona Televisió, Calella TV, Canal Camp, Canal 4 TV Berguedà, ETV Llobregat TV, Mira’m TV (Sant Boi de Llobregat), Mora d’Ebre TV, TV10 Sant Esteve Sesrovires, TV L’Escala, TV Lloret, TVO TV Osona.
L’especial Kpow! es podrà veure el proper diumenge 12 de juny a les 10.45 a la Sala de projeccions del Saló Internacional del Còmic que tindrà lloc a Montjuïc 2 entre el 9 i el 12 de juny.

segueix-nos «