Dijous 24

Octubre de 2019

La Xarxa

L'actualitat dels esports de muntanya amb 'A trenc d'alba'

Cada setmana el programa, produït per Cugat.cat, s'emet a les ràdios locals

11/01/2019 10:40h

La Xarxa

Cugat.cat continua apostant pels esports de muntanya. Després de l'èxit l'any passat de la primera temporada, 'A trenc d’alba', torna el 2019 amb noves propostes, amb més actualitat per als amants de la competició, però també amb molta informació per als amateurs de les curses, l'esquí, l'escalada i l'alpinisme. 

'A trenc d'alba' s'ha consolidat com el programa radiofònic de referència dels esports de muntanya a Catalunya. Un espai dirigit i presentat per Pau Garcia Martínez, periodista i alpinista, amb el suport de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya.

El programa està dividit en seccions de notícies, entrevistes, monogràfics, presentació de rutes de muntanya i propostes pels diferents nivells. És un espai no excloent, tant els atletes d'elit com els excursionistes aficionats hi tenen cabuda.

On es pot escoltar 'A trenc d'alba'

El programa d'esports de muntanya és una producció de Cugat.cat i compta amb la col·laboració de La Xarxa de Comunicació Local. Per saber quines ràdios emeten 'A trenc d'alba' cliqueu aquí.

segueix-nos «