Diumenge 17

Febrer de 2019

La Xarxa

L'ALLSTAR del bàsquet català, en directe a La Xarxa

El 27 i 28 de gener es podrà veure en directe a les TV locals i al canal 159 de Movistar+

22/01/2018 14:20h

La Xarxa

La Federació Catalana de Bàsquet (FCBQ) organitza els dies 27 i 28 de gener, amb el suport de La Xarxa de Comunicació Local i de l’Ajuntament de Sabadell, la segona edició de l'ALLSTAR de Copa Catalunya al Pavelló Nord.

Entrenadors, jugadors i jugadores de cada categoria han escollit per votació quins seran els jugadors que els representaran. El cos tècnic de cada selecció estarà format pels entrenadors dels tres primers equips classificats al final de la darrera jornada de l'any, del 16 i 17 de desembre.

Dissabte 27, a les 18h, començarà l’ALLSTAR masculí, que, a banda del partit de les estrelles, comptarà amb un concurs d’esmaixades.

Diumenge 28, també a les 18h, serà el torn de les jugadores de Copa Catalunya, que també disputaran el concurs de triples.

Tant dissabte com diumenge hi haurà actuacions musicals, espectacles i animació, perquè tant els espectadors que estiguin al Parc Nord com els que estiguin mirant-ho des de les TV locals de La Xarxa, des de La Xarxa Televisions (canal 159 de Movistar+) i per 'streaming' a www.laxarxa.com, puguin gaudir d’un espectacle que anirà més enllà del partit.

El programa ‘Bàsquet en joc’, que cada setmana a les 18h emet en directe un partit de Copa Catalunya, viurà un cap de setmana especial amb l’AllStar. La retransmissió estarà conduïda pel periodista de Televisió Badalona Xavi Ballesteros acompanyat de diversos comentaristes, especialistes del món del bàsquet, entrenadors, exentrenadors, jugadors i exjugadors que comentaran tot el que vagi succeint al parquet del Pavelló Nord de Sabadell.

A més, també s'emetran des de ciutat vallesana els programes de ràdio 'Esports en xarxa' divendres 26 a les 13h, i 'En joc', dissabte i diumenge, a les 20h.

 

segueix-nos «