Dimarts 26

Març de 2019

La Xarxa

Mèdia

L’americana Rachel Arieff i el català Sergi Cervera posen la nota humorística a ‘The Weekly Mag’

Aquest divendres, de 18.30h a 20h, a la teva televisió local i al 159 de Movistar+

18/06/2018 11:24h

Passarem una bona estona amb els humoristes Rachel Arieff, americana que viu a Catalunya, i Sergi Cervera, còmic i imitador amb un peu als Estats Units. Reflexionarem sobre l’humor des de tots els punts de vista, començant per nosaltres mateixos i, sobretot, riurem! Ja som a l’estiu i el cuiner Roger Vilaginés, del restaurant Mare de la Font de Solsona, ens proposa una recepta fresca i senzilla, que sorprendrà els vostres convidats: gofra verda amb tàrtar de verat, tot elaborat amb productes de proximitat.

Mr. Stereotype recollirà els acudits més variats explicats per la gent de Cerdanyola del Vallès i Matthew Tree i Patricia Escalona debatran sobre els límits de l’humor al ‘Face Off’.

Una finestra a l'anglès en l'audiovisual català

'The Weekly Mag' és una aposta de La Xarxa de Comunicació Local per obrir una finestra a l'aprenentatge de l'anglès en l'audiovisual català amb un producte atractiu i de qualitat que serveixi també com a recurs didàctic per a escoles i centres de formació. Dirigit i presentat per la periodista Marcela Topor, s’emet cada divendres, de 18.30h a 20h, a través de les televisions locals, el canal 159 de Movistar+ i en ‘streaming’ a laxarxa.cat.

segueix-nos «