Dilluns 26

Agost de 2019

La Xarxa

Més entreteniment en anglès, amb 'The Weekly Mag'

Dissabte 13 a les 16h arrenca la nova temporada a les TV locals i a la xarxa.cat

28/09/2018 20:45h

La Xarxa

L'entreteniment en anglès torna a ser l'aposta de La Xarxa de Comunicació Local. Aquesta temporada l'emissió canvia de dia i en comptes de divendres ara s'emetrà els dissabtes a la tarda. I no només això, perquè si voleu mantenir en forma el vostre anglès  'The Weekly Mag' allarga mitja hora el programa i s'emet de 16h a 18h

Les converses en anglès, les experiències personals i els petits debats tornen a ser el fil conductor de 'The Weekly Mag'. Un magazín d'entreteniment que s'adreça a les persones que tenen un nivell intermedi d'anglès que vulguin ampliar el seu vocabulari i practicar l'idioma. 

Dues novetats al 'The Weekly Mag'

En aquesta temporada, s'estrenarà un nou apartat anomenat 'E-Speakers' en què cada setmana s'entrevistarà un estranger d'un país on l'anglès és llengua oficial i que actualment viu a Catalunya. Aquesta càpsula servirà per conèixer de primera mà els costums, els paisatges o la gastronomia dels països on es parla anglès al món. 

A més, el programa també vol donar a conèixer el nostre trerritori. A la secció 'First-timers', convida a diversos estrangers a participar en algunes activitats tradicionals de la cultura catalana com fer de casteller, elaborar un fuet o produir una peça de ceràmica de la Bisbal. L'encarregat d'engrescar als participants serà Joan Cama (Lleida TV). 

A banda el programa continuarà apostant per la gastronomia, la música, el paisatge, les tradicions i les arts escèniques des d'un plantejament clarament didàctic. En aquesta línia cada programa girarà al voltant d'un eix temàtic que s'acompanyarà de càpsules fetes amb la col·laboració del Centre International House Barcelona. Els espectadors aprendran expressions, locucions i frases fetes que enriqueixen la parla i ajuden a mantenir fresca aquesta llengua. 

El primer capítol 

Dissabte 13 d'octubre  el programa tindrà com a fil conductor el cinema en català. Aprofitant que se celebra el Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya a Sitges els convidats, David Victori i Denis Rovira, ens parlaran dels seus nous projectes. A la secció 'Face off' abordarem el debat entre pel·lícules doblades o subtitulades. També tocaran en directe el grup The 54321s, que ha estrenat aquest any 'The Risk of Your life'.

On i quan?

Dirigit i presentat per la periodista Marcela Topor, 'The Weekly Mag' s'estrenarà el 13 d'octubre i s'emetrà cada dissabte a la tarda, de 16h a 18h. Matthew Tree, Màrius Serra, Marc Broderich o Patrícia Escalona seran els col·laboradors habituals del programa. 

'The Weekly Mag' es podrà veure en directe a: Balaguer TV, Canal 10 Empordà, Canal Reus TV, Canal Taronja Anoia, Canal Taronja Central, Canal Terres de l'Ebre, El 9 TV, El Punt AVUI TV, ETV, Lleida TV, Mataró Televisió, Olot Televisió, Televisió de Badalona, Televisió de Girona, TV Costa Brava, TV Vandellòs i TV del Ripollès i per 'streaming' a laxarxa.cat.

segueix-nos «