Dilluns 23

Setembre de 2019

La Xarxa

L’arquitectura, present i futur, a ‘The Weekly Mag’

El programa torna aquest dissabte, de 16h a 18h a la teva televisió local

29/01/2019 10:32h

La Xarxa

Reprenem el programa aquest 2019 parlant d’arquitectura. Reflexionarem amb l’arquitecte català Pau de Solà-Morales, president d’ArquinFAD, i l’arquitecta grega Areti Markopoulou, directora acadèmica de l’IAAC, Institute for Advanced Architecture of Catalonia, sobre els factors més importants a tenir en compte a l’hora de construir edificis, de com haurien de ser els habitatges i les ciutats del futur, de disseny, d’eficiència energètica i sostenibilitat.

 

També encetem aquesta tercera temporada amb una formació de luxe. Gaudirem amb la música del Quartet Casals, un dels més prestigiosos quartets de corda, admirats arreu del món. Són Vera Martínez i Abel Tomàs, violins; Arnau Tomàs, violoncel, i Jonathan Brown, viola.

Els nostres col·laboradors del ‘Face Off’, Patricia Escalona i Donnchadh Tiernan, debatran a favor i en contra de les ‘megacities’, analitzant-ne avantatges i inconvenients. Preferiu viure en una gran ciutat o al camp? Amb els nostres E-Speakers continuarem descobrint països de parla anglesa i aquesta setmana serà el torn de Nigèria, a la costa oest d’Àfrica. I qui també parla anglès és la Chloe Phillips, una jove americana enamorada de Catalunya que s’ha instal·lat a Vilanova i la Geltrú per tirar endavant la seva carrera com a cantant.

Al ‘Here and There’, Marc Broderick visitarà el barri de Bellvitge de l’Hospitalet de Llobregat, a tocar de la nova i moderna plaça Europa, i amb Matthew Tree ens explicaran què els sorprèn de l’arquitectura del nostre país, i què crida més l’atenció als anglesos que ens visiten.

Una finestra a l'anglès en l'audiovisual català

'The Weekly Mag' és una aposta de La Xarxa de Comunicació Local per obrir una finestra a l'aprenentatge de l'anglès en l'audiovisual català amb un producte atractiu i de qualitat que serveixi també com a recurs didàctic per a escoles i centres de formació. Dirigit i presentat per la periodista Marcela Topor, s’emet cada dissabte, de 16h a 18h, a través de les televisions locals i en ‘streaming’ a laxarxa.cat. Per xarxes socials, es pot seguir a Twitter (@TheWeeklyMagTV) i Facebook (@theweeklymagtv).

 

segueix-nos «