Dijous 17

Octubre de 2019

L'audiovisual local homenatja Miquel Bonastre

Un professional de referència en el sector que es jubila en poques setmanes

04/06/2014 20:24h

El MAC ha tancat les portes amb un sentit homenatge a un gran referent en el sector audiovisual local, Miquel Bonastre, que es jubila d'aquí unes setmanes. La Xarxa, l'Ajuntament de Granollers i diferents ràdios i televisions locals han reconegut la llarga trajectòria de Bonastre al servei de la comunicació de proximitat, primer com a director general de la Xarxa de Televisions Locals (XTVL) i actualment com a gerent del Consorci de Comunicació Local. Un comiat que ha posat en valor la seva professionalitat però també la seva bonhomia.

Durant l'acte s'ha projectat un vídeo en què diferents directors de mitjans locals i companys de feina s'han referit al llegat personal i professional que deixa Bonastre. El director general d'El 9 TV, Jordi Molet, per exemple, n'ha destacat "la capacitat per coordinar en nom de la Diputació de Barcelona les ganes i la il·lusió de la televisió local". Qui va ser gerent de la Xarxa Audiovisual Local i mà dreta de Miquel Bonastre, Fèlix Ortega, n'ha elogiat, d'altra banda, la "capacitat de construir equips i projectes"

Visiblement satisfet, Miquel Bonastre ha agraït l'homenatge i ha reconegut que, tot i els moments de dificultat, s'ho ha passat "molt bé" treballant per al sector. 

segueix-nos «