Diumenge 20

Maig de 2018

La Xarxa

Mèdia

L'escriptor Jaume Cabré et convida a una conversa deliciosa a les teles locals i Movistar+

Dijous a les 19.30h ens rep a casa seva per repassar una vida consagrada a la literatura

13/09/2017 09:36h

És l'escriptor català viu de més èxit internacional. Parlem de Jaume Cabré, que dijous t'espera a la teva tele local i al canal 159 de Movistar+ per parlar de la seva extensa obra i carrera literària, a escasses hores d'haver rebut el Premi Trajectòria de La Setmana del Llibre en Català.

A partir de les 19.30h, la periodista Laura Contreras (Canal Terrassa) entrarà a casa de l'autor per mantenir-hi una conversa deliciosa. Filòleg i lector apassionat, Cabré ens explicarà com va arribar al món de les lletres i com s'ha forjat com a escriptor. Les seves obres han estat traduïdes a més d'un centenar de llengües, i en aquest sentit sabrem com viu personalment el procés de la traducció. 'Quan arriba la penombra' és l'última obra que ha signat, basada en un conjunt de relats sobre la maldat. El mateix Cabré ens parlarà del seu estil de prosa i de l'experiència de recuperar el gènere del conte, que havia treballat anys enrere. 

A banda de la faceta d'escriptor, Cabré n'ha cultivat d'altres. Ha estat professor i també guionista de cinema i televisió. Entre els seus èxits editorials recents hi ha 'Les veus del Pamano' (2004) i 'Jo confesso' (2011). 

segueix-nos «

 

els continguts de la teva TV local «