Dimarts 26

Març de 2019

La Xarxa

ESPORTS

L'espectacle dels Xous Grans torna a les teles locals i Movistar+

Emetran el Campionat de Catalunya aquest dissabte 17 de febrer a les 22h

13/02/2018 07:50h

Un any més, el Campionat de Catalunya de Xous Grans es podrà veure per televisió a través dels canals de proximitat, el canal 159 de Movistar+ i també en 'streaming' a laxarxa.cat. El torneig es disputa al Pavelló Olímpic de Reus, al Baix Camp, aquest dissabte 17 de febrer a la tarda i s'emetrà a partir de les 22h. Un programa especial que ens permetrà gaudir amb l'actuació dels millors equips del món, com el CPA Olot, vigent campió mundial, i el CPA Girona, que n'és el subcampió. 

Les patinadores garrotxines, les grans favorites i el rival a batre lluitaran pel 17è títol del Campionat de Catalunya amb la coreografia 'Sense opcions'. A banda de les olotines hi participen el CE Malgratenc, amb 'Somorrostro'; l'AE Fornells, amb 'Provoca’m'; el PA Figueres, amb 'La reina dels dracs'; el CPA Tona, amb 'Cartes en Guerra'; el CPA Girona, amb 'Sóc aquí'; el PA El Masnou, amb 'Sacrifici', el PA Lleida amb 'Rivals', i l'equip amfitrió, el Reus Deportiu, amb la coreografia 'Once upon a time'.

La narració de Xous Grans anirà a càrrec del periodista Toni Castro, acompanyat de la periodista de Canal Reus TV Anna Fortuny.

segueix-nos «