Dijous 17

Octubre de 2019

La Xarxa

Mèdia

L'Espluga FM, 30 anys en antena

L'emissora està en ple procés de reformes per modernitzar les seves instal·lacions

08/07/2014 10:26h

L'Espluga FM Ràdio celebra enguany 30 anys d'emissions. Referent informatiu de gran part de la Conca de Barberà, l'emissora ha sabut adaptar-se als nous temps amb la difusió de continguts a través d'internet. Per mostrar aquest canvi, i per commemorar un aniversari tan especial, s'ha editat un vídeo promocional que es pot veure al web de l'emissora i a les xarxes socials.

L'espot, fet amb la col·laboració de dues actrius del grup Tratea Teatre del Casal de l'Espluga, forma part dels actes de commemoració dels 30 anys de l'emissora. Durant una setmana, també s'ha demanat als oients i col·laboradors que publiquin a les xarxes socials els seus records i vivències a la ràdio amb l'etiqueta #GeneracióEFMR.

Referent informatiu de la comarca

L'emissora està gestionada pel Patronat municipal de l'Espluga FM Ràdio. Però, tot i el seu caràcter local, des dels seus inicis ha mostrat una clara vocació comarcal que s'ha taduït en una graella farcida de continguts i protagonistes de tota la Conca de Barberà.

L'equip de la ràdio el formen persones de totes les edats i d'àmbits professionals molt diferents, amb la voluntat d'iniciar-se i experimentar en el món de la comunicació. Una constant que s'ha mantingut al llarg dels anys.

En ple procés de canvi

L'Espluga FM Ràdio emet provisionalment des de la sala polivalent de l'antic hospital de la localitat a l'espera que finalitzin les obres d'adequació de la segona planta de l'edifici. Està previst que al setembre s'inaugurin els nous accessos, la redacció i una nova sala tècnica, i que el 2015 es construeixi un nou estudi.

L'emissora municipal de l'Espluga de Francolí va iniciar les emissions el 23 de juny de 1984. La seva programació es pot sentir a través del 107.4 de l'FM i al web www.esplugafmradio.info.

segueix-nos «