Dijous 17

Gener de 2019

La Xarxa

Mèdia

L'estrena del Ballet de Catalunya aquest diumenge a '1món.cat'

Diumenge, de 16h a 18h a la teva tele local i al canal 159 de Movistar+

17/11/2017 09:00h

El Centre Cultural Terrassa acull aquest diumenge l'estrena del Ballet de Catalunya, una nova companyia que neix amb la vocació d'ensenyar la millor dansa. Laura Alcalde i Laura Contreras ens ho explicaran a partir de les 16h des d'aquest auditori egarenc, seu de la nova companyia, en conversa amb el director artístic del ballet, Elias Garcia, i alguns dels ballarins. No t'ho perdis i sintonitza la teva tele local o el canal 159 de Movistar+.

Coneixerem l'activitat escènica i cultural de Terrassa amb Adrià Fornés, director artístic del Centre Cultural Terrassa, i ens visitarà també Albert Ubach, representant de l'Associació de Circ Tub d'Assaig 7'70. El cineasta terrassenc Caye Casas, director de la pel·lícula 'Matar Diós' vindrà a presentar el llargmetratge, i el cantant del grup Doctor Prats, Marc Riera, passarà també pel Centre Cultural.

La gastronomia tindrà també un pes important en el programa, per on passaran els cuiners Marc Ribas i Artur Martínez, del restaurant Capritx, que ens parlaran de les seves propostes culinàries i ens avançaran un projecte conjunt a la ciutat de Terrassa. I Sílvia Soto, autora del bloc ‘Cuinetes’ i l''influencer' gastronòmic Marc Carbonell ens parlaran de la informació culinària a les xarxes socials.

A més, connectarem en directe amb Santa Bàrbara, al Montsià, on s'està fent la Fira de l'oli novell, amb Canal Terres de l'Ebre. I serem també al Gironès, al municipi de Sant Gregori, on aquest diumenge se celebra la Fira del pa i la xocolata amb Televisió de Girona.

Emissió a les TV locals i Movistar+

Aquest programa és una producció de La Xarxa en col·laboració amb Canal Terrassa. Cada capítol el presenta Laura Alcalde i el o la periodista de la televisió local amfitriona. Pel que fa a l'emissió, es pot veure els dissabtes i els diumenges a la tarda per una trentena de televisions locals i el canal 159 de Movistar+. Per xarxes socials, el podeu seguir a Twitter i Facebook amb el perfil @1mon.cat.

segueix-nos «