Dijous 18

Octubre de 2018

La Xarxa

Mèdia

L’homenatge de Cervera al sextacampió del món Marc Márquez, en directe

Dissabte a les 20.30h en directe a TV locals i Movistar+ (159)

15/11/2017 13:07h

Dissabte podràs viure en directe a la teva televisió local i al canal 159 de Movistar+ el multitudinari homenatge que Cervera retrà al seu fill predilecte, el pilot Marc Márquez, per celebrar el sisè títol mundial de motociclisme que suma al palmarès. Des de la capital de la Segarra, a partir de les 20.30h Lleida TV i La Xarxa seguiran l'acte festiu, en què centenars de persones acompanyaran la rua presidida pel pilot pels principals carrers de la ciutat. 

La retransmissió es farà des d'un plató habilitat a la plaça Pius XII, on acabarà la rua i tindran lloc els parlaments, que es recolliran en directe. El programa el conduirà el periodista Òscar Fernández, amb el suport d'Eva Cortijo, que buscarà les reaccions entre el públic present a l'homenatge. La retransmissió inclourà entrevistes al mateix Marc Márquez i al seu germà i pilot de Moto2, Àlex Márquez.

La celebració serà un reconeixement a la figura del jove pilot, que ha guanyat sis títols mundials en vuit anys, quatre dels quals en Moto GP. Lleida TV oferirà a la seva antena la retransmissió completa de l'esdeveniment a partir de les 19h. 

segueix-nos «