Dilluns 23

Setembre de 2019

Ràdio Roda

L'humor més subtil i inèdit a 'Això fred no val res'

Cada setmana nous programes a la vostra ràdio local

23/01/2019 12:30h

La Xarxa

Les preguntes més difícils d'explicar i les curiositats més rocamblolesques són l'eix central d'aquest programa, que en clau d'humor vol fer riure els seus oients amb gran subtilesa. Un programa radiofònic que vol ser una tertúlia d'aquelles que es fan a sobretaula. 

'Això fred no val res' és una iniciativa radiofònica impulsada per un grup d’amics de la comarca d’Osona. Conduït per Arnau Costa, Arnau Domènech, Galdric Plana, Guillem Tenas i Xevi Solà, el programa conserva la frescor d'estar per casa de les converses quotidianes i, al mateix temps, s'estructura en un format de seccions diverses i divertides que tenen per propòsit deconstruir i analitzar paraules catalanes. La dinàmica del programa consisteix a seleccionar un concepte i fer-li una aproximació des de diversos punts de vista: etimologia, anècdotes, contes, hipòtesis, consells i altres idees suggereridores. 

On es pot escoltar 'Això fred no val res'

El programa és una producció de Ràdio Roda i compta amb la col·laboració de La Xarxa de Comunicació Local. Per saber quines emissores l'emeten cliqueu aquí. 

segueix-nos «