Dilluns 22

Juliol de 2019

La Xarxa

‘L’omissió de la família Coleman’, aquest dissabte a la teva televisió local

Emociona’t amb la versió catalana d’un dels espectacles més premiats i aplaudits a Buenos Aires, aquest dissabte a les 19h

12/12/2018 16:22h

La Xarxa

Un dels espectacles argentins de més èxit arriba a la vostra televisió local aquestes festes. ‘L’omissió de la família Coleman’ s’ha representat a més 20 països des que es va estrenar l’any 2005 i l’han vist més de 260.000 espectadors. El mateix autor i director del muntatge original, Claudio Tolcachir, és l’encarregat de dirigir també la versió catalana, traduïda per Jordi Galceran, autor d’'El mètode Grönholm' i ‘El crèdit’, i interpretada, entre d’altres, per Bruna Cusí, Biel Duran i Josep Julien.

La convivència impossible d’una família

L’obra explica la història d’una família al límit de la dissolució per la incapacitat de parlar d’allò que passa als seus membres: un pare absent, una mare immadura, fills amb discapacitat i addictes a l’alcohol... Només l’àvia, que està agonitzant, té autoritat per mantenir unida l’estructura familiar.

Del Temporada Alta a la vostra televisió

‘L’omissió de la família Coleman’ es va estrenar amb èxit al festival Temporada Alta l’octubre passat. La podreu veure dissabte a les 19h a les següents televisions locals. Cliqueu aquí per veure la llista completa. També podeu recuperar l'entrevista que el programa 'The Weekly Mag' va fer a una de les seves actrius protagonistes, Roser Batalla, el 3 de novembre.  

segueix-nos «