Divendres 19

Abril de 2019

La Xarxa

La Bisbal del Penedès preparada per viure amb intensitat la diada castellera de Festa Major

Es veurà en directe, a les TV locals i a xala.cat, dimecres, 15 d'agost, a les 12h

10/08/2018 10:43h - Actualitzat 10:50h

La Xarxa

El carrer Dr. Robert de la Bisbal del Penedès espera l'arribada de les colles que han de protagonitzar la diada castellera de la Festa Major. Serà dimecres, 15 d'agost, a les 12h. Els protagonistes: Castellers de Vilafranca, Colla Joves Xiquets de Valls, Colla Vella dels Xiquets de Valls i Colla Castellera La Bisbal del Penedès.

Enguany la tradicional diada de la Festa Major de la Mare de Déu d'agost a la Bisbal del Penedès serà la primera ocasió per veure juntes en una mateixa plaça les dues colles de Valls i els verds, tres colles que arriben amb la moral pels núvols després de les últimes grans actuacions i que prometen espectacle en forma de gamma extra.

Emissió a les televisions i per 'streaming' a xala.cat

La diada castellera de la Festa Major de La Bisbal del Penedès es pot seguir en directe a les televisions locals i en ‘streaming’ a www.xala.cat. Només cal connectar-se a internet o descarregar-se l'aplicació XALA!, per a dispositius Apple i Android, i per a Chromecast.

Les televisions on la podeu veure són: Banyoles TV, Canal Blau, Canal Taronja Central, El Punt Avui TV, Lleida TV, Mataró TV, Olot TV, Penedès TV, teleb i Televisió del Ripollès.

Per xarxes socials, aquests continguts es podran seguir a Twitter, Facebook i Instagram amb el perfil @CastellsEnXarxa i l'etiqueta #CastellsEnXarxa.

Properes retransmissions castelleres:

  • Diada dels 70 anys dels Castellers de Vilafranca. Dissabte, 18 d'agost, a les 18h. Hi participen les colles dels Castellers de Vilafranca, la Colla Vella dels Xiquets de Valls i els Nens del Vendrell.
  • Diada de Sant Magí a Tarragona. Diumenge, 19 d'agost, a les 12h. Hi participen les colles dels Castellers de Sant Pere i Sant Pau, la Colla Jove Xiquets de Tarragona, els Xiquets de Tarragona i els Xiquets del Serrallo.
  • Diada de la Festa Major del Catllar. Dissabte, 25 d'agost, a les 18h. Hi participen les colles dels Castellers de Vilafranca, la Colla Jove Xiquets de Tarragona i la Colla Vella dels Xiquets de Valls.
  • Diada de la Festa Major de l'Arboç. Diumenge, 25 d'agost, a les 13h. Hi participen les colles dels Castellers de Vilafranca, la Colla Jove Xiquets de Tarragona, la Colla Vella dels Xiquets de Valls i els Minyons de l'Arboç.

segueix-nos «