Diumenge 26

Maig de 2019

La Cadena SER a Catalunya recupera 'Parlar per parlar' en català

26/05/2008 08:00h

Aquesta propera nit, entre dilluns 26 i dimarts 27 de maig, torna 'Parlar per parlar' versió en català del programa radiofònic líder de la matinada, que realitza diàriament la Cadena SER. L'espai nocturn s'emetrà des de Barcelona i en català per a totes les emissiores de la Cadena SER a Catalunya i Andorra tornant així als seus orígens, ara fa 18 anys.
L'octubre de 1990 es va començar a emetre a Catalunya. 'Parlar per parlar', conduït per Gemma Nierga. L'èxit de la fórmula va fer que al 1994, la Cadena SER estengués el programa a tot Espanya amb el nom d''Hablar por hablar', que s'ha convertit en el programa nocturn de referència a la ràdio. El programa està basat en les trucades de l'oient que explica les seves històries, vivències i inquietuds.

Ara, la cadena ha decidit desdoblar la seva programació per tal d'oferir, a través de les emissores d'FM, la versió catalana de 'Parlar per parlar'. Des d'aquesta propera nit, 'Parlar per parlar' s'emet de dilluns a dijous de la 01.30 a les 04.00 h i els diumenges de la 01.00 fins a les 04.00 h. Per les emissores d'ona mitjana que té la Cadena SER es podrà continuar escoltant 'Hablar por hablar' en el seu format en castellà.

Raquel Alturia, la veu de 'Parlar per parlar'
La conductora del nou 'Parlar per parlar' és Raquel Alturia, nascuda a Barcelona l'any 1977. Aquesta professional es va incorporar a Ràdio Barcelona l'any 2004 com a locutora de Cadena Dial i dos anys més tard va a passar a formar part de l'equip de 40 Principales, a més de col·laborar en diversos programes de la SER a Catalunya.


segueix-nos «