Dijous 17

Octubre de 2019

CASTELLET RÀDIO - RÀDIO 010 - RÀDIO SALLENT - RÀDIO SANT FRUITÓS - SOLSONA FM

'La Central' el nou magazín diari de les ràdios locals de la Catalunya central

S'emet de dilluns a divendres, de 8h a 11h

01/02/2019 07:41h

La Xarxa

Cinc emissores del Bages, el Moianès i el Solsonès engeguen aquest dilluns el primer magazín de les ràdios locals que aposta per l'àmbit de la Catalunya central. Castellet Ràdio (ràdio per internet), Ràdio 010 (107.2 FM), Ràdio Sallent (107.6 FM), Ràdio Sant Fruitós (107.5 FM) i Solsona FM (107.5 FM) aproparan als seus oients, al llarg de tres hores, l'actualitat del territori.

La manresana Aurora Rodríguez dirigirà i presentarà 'La Central', que comptarà amb un equip format per una dotzena de joves periodistes de les emissores que participen en el magazín. El programa comptarà amb una primera hora informativa (notícies, meteorologia, informació del trànsit, portades dels diaris i digitals, connexions...), una segona hora d'entrevistes relacionades amb el territori i una tercera hora de seccions (lectura, salut, esports, gastronomia, agenda, humor...). També hi haurà seccions setmanals, com ara les que es faran amb la participació d'usuaris de la Fundació Ampans i d'interns de la presó de Lledoners.

Una aposta decidida per potenciar la col·laboració d'emissores

La Xarxa de Comunicació Local, amb la participació dels ajuntaments implicats, ha impulsat aquest projecte conjuntament amb les ràdios locals vinculades a la cooperativa Ona Bages-Ona Moianès i Solsona FM. Tot i que en un principi són cinc les emissores que hi participen, hi ha previst que s'incorpori més endavant Ràdio Moià, i d'altres del Bages, el Moianès, el Solsonès i el Berguedà.

segueix-nos «