Diumenge 21

Juliol de 2019

VOTV

La cultura musical i folklòrica catalana, al concert 'Recordem'

Aquesta producció de VOTV es pot veure dissabte, a partir de les 22h, a la teva televisió local

11/02/2019 11:03h

La Xarxa

La Cobla Ciutat de Granollers, l'Esbart Dansaire de Granollers i la Coral Emsemble Aedea, sota l'organització de l'Agrupació Sardanista Granollers, s'han trobat a l'escenari per retre homenatge als mestres Casals, Ruera, Viladesau, Ros Marbà i Morera, entre d'altres. El concert, produït per VOTV, vol ser un viatge per la cultura musical i folklòrica de casa nostra.

Durant una hora i mitja els espectadors podran veure danses, sardanes i cançons que formen part del repertori tradicional de la cultura catalana. La Cobla Ciutat de Granollers posa música a temes com la 'Quadrilla de Granollers' o el 'ball de donzelles' i la cobla de l'Agrupació Sardanista participa amb obres com 'Girona m'enamora'. La formació més nova que ve de la Coral Ensemble Aedea participa en aquest espectacle amb temes com 'Sant Martí del Canigó' de Pau Casals o la 'Sardana de les monges' d'Enric Morera.

On i quan es pot veure 'Recordem'

El concert es pot veure per 'streaming' a La Xarxa de Comunicació Local. Clica aquí per saber quines televisions de proximitat emetran el programa.

segueix-nos «