Dilluns 16

Juliol de 2018

La Xarxa

Mèdia

La diada castellera de la Bisbal del Penedès, en directe

El dimarts 15 d'agost al migdia, a la teva tele local i a Movistar+

11/08/2017 16:00h - Actualitzat 16:00h

L'agost és un mes atapeït de diades castelleres i el dimarts 15, la cita és a la Bisbal del Penedès amb motiu de la Festa Major. A partir de les 12.30h, a la teva tele local i al canal 159 de Movistar+, podràs seguir en directe les construccions que duguin a plaça les quatre colles participants: Castellers de Vilafranca, Colla Joves Xiquets de Valls, Colla Vella dels Xiquets de Valls i Colla Castellera La Bisbal del Penedès. Una retransmissió a càrrec de La Xarxa, amb Carles Cortés, els comentaris de Joan Beumala i Toni Comas, a peu de plaça.

Les previsions de les colles? 

Les tres colles que estaran a la Bisbal plantegen una actuació amb castells de gamma extra. Els Castellers de Vilafranca podrien repetir els castells amb l'agulla, la Colla Vella té el 5 de 9 amb folre com un dels principals objectius, mentre la Colla Joves podria estrenar el 2 de 9 amb folre i manilles o el pilar de 8 amb folre i manilles. Per la seva banda, la colla local oferirà dos castells abans d’iniciar-se la diada.

On es podrà veure

A banda de l'emissió televisiva, la jornada es podrà seguir en 'streaming' a laxarxa.cat i per Facebook Live a @castellsenxarxa. A Twitter i Instagram n'informarem des dels perfils @castellsenxarxa i amb l'etiqueta #CastellsEnXarxa.

segueix-nos «