Dijous 17

Octubre de 2019

La diada castellera de la Festa Major de Terrassa, demà en directe a les teles locals

És la primera de les nou jornades que La Xarxa retransmet aquesta temporada

05/07/2014 07:55h

Els aficionats als castells podran viure demà en directe a partir de les 12h l’emoció de la diada de la Festa Major de Terrassa a través de les televisions locals. Amb la participació dels Minyons de Terrassa, els Castellers de Terrassa i la Colla Jove Xiquets de Tarragona, la jornada és la primera de les nou que els canals adherits a La Xarxa oferiran aquesta temporada.

Els presentadors del programa d’actualitat castellera ‘Dosos amunt!’, Carles Cortés (TAC 12) i Toni Comas (Penedès TV), conduiran la retransmissió des d’un set instal·lat al mateix Raval de Montserrat i també amb comentaris des de la plaça. En aquesta ocasió, estaran acompanyats pel periodista de Canal Terrassa Josep Maria Codina.

Els Minyons, en bona forma
Els Minyons de Terrassa arriben a la diada amb la intenció de fer un pas més en la seva excel·lent temporada en què ja han descarregat set castells de 9 i el 5 de 8 en deu ocasions. El seu repte serà assolir algun castell de gamma extra. L’altra colla local, els Castellers de Terrassa, intentarà els primers castells de 8 de l’any. Pel que fa a la Jove de Tarragona, tot apunta que repetirà amb els castells de 9 que ja ha portat a plaça en altres ocasions aquest 2014.

Més visibilitat per als castells
La diada d’aquest diumenge és la primera de les jornades que les televisions locals oferiran en directe. La seguiran la de les Santes de Mataró (20 de juliol); la Festa Major de Vilanova i la Geltrú (2 d’agost); la Festa Major del Catllar, al Tarragonès (23 d’agost); la Diada de Sant Fèlix a Vilafranca del Penedès (30 d’agost); el primer diumenge de Festes a Tarragona (14 de setembre); les Festes de la Mercè a Barcelona (21 de setembre); la Fira de Santa Úrsula a Valls (26 d’octubre), i Tots Sants a Vilafranca del Penedès (1 de novembre).

La Xarxa produeix aquest projecte en col·laboració amb Penedès TV, TAC 12 i Canal Blau TV, tres canals forjats en la informació castellera. Tant les retransmissions de les jornades com el programa ‘Dosos amunt!’, en antena des del 16 de juny, tenen l’objectiu de complementar amb una perspectiva nacional el seguiment de les colles locals que fan aquests canals i que es tradueix en programes específics, com ‘Va de Castells’ de Penedès TV i ‘Finet i pel Mig’ de TAC 12.

Per televisió i Internet
La diada castellera de la Festa Major de Terrassa es podrà veure demà a les 12h en directe per Penedès TV, TAC 12, Canal Blau TV, Canal Terrassa, Canal Reus TV, Canal Taronja Anoia, Canal Taronja Central, Canal Terres de l’Ebre, El9TV, TV Costa Brava, VOTV, Televisió de Girona, Olot Televisió, Lleida TV, ETV, m1tv, TV Ripollès, Empordà TV, Vallès Visió, Teleb i TV Sant Cugat – Vallès 1.

També es podrà seguir en 'streaming' per aquesta mateixa web. 


segueix-nos «